Svært ved mange grøntsager? Blend dem!

Vægttab vs fedttab

Hvor mange gange har man ikke prøvet at miste modet og motivationen fuldstændig efter en måned, 2 måneder med ingen slik, masser af motion og hvor man selv føler at man virkelig har gjort en indsats?
Jeg har prøvet det ALT for mange gange. Har sagt til mig selv, at så kunne sgu også være ligemeget, og undskyldt mig selv med, at det var fordi jeg var kraftigt bygget eller havde en dårlig forbrænding. Det blev jeg ved med indtil jeg begyndte at se mig selv i spejlbilledet.

For mig ses mine resultater i spejlbilledet og på målebåndet. Det handler om fedttab og ikke vægttab. Jeg styrketræner næsten hverdag, og der bliver flyttet rundt på rigtig mange ting. Jeg har valgt at skrive dette indlæg for at gøre opmærksom på, hvor stor en forskel der kan være, men hvor vægten viser noget helt andet, med et håb om at dette kan motivere dig til at se dig selv i spejlbilledet og se dine resultater.

Jeg selv vejer mig stadig hver dag, men inden da ser jeg på min form i spejlet, for hvis man er glad for det man ser i spejlbilledet, hvorfor så ødelægge dagen med et tal på vægten. Elsk dig selv og processen, så skal resultaterne nok komme, om så det er på vægten eller i spejlbilledet.

Herunder ses to billeder hvor jeg vejer 100 kilo. Der er kæmpe forskel på mit udseende men ikke på vægten.

IMG_3959

Og en forskel på billederne hvor jeg faktisk bedst kan lide det billede hvor jeg vejer mest. 90 kilo til venstre og 98 til højre.

IMG_1876.JPG

xx – Lene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svært ved mange grøntsager? Blend dem!